Gaminame: virtuvės įrankiai, kuriuos būtina turėti namuose
BNS Spaudos centras
Niekas taip nepalengvina maisto ruošimo, kaip po ranka esantys kokybiški ir funkcionalūs virtuvės įrankiai. Žinodami, ką verta turėti virtuvėje, gaminimą paversite maloniu ir lengvu užsiėmimu.
„Pastebėjome, kad artėjantis pavasaris įkvepia atsinaujinti – mūsų pirkėjai šiuo metu vis dažniau įsigyja indus, įrankius, įvairius kitus virtuvės reikmenis. Pavyzdžiui, puodų, keptuvių pardavimų augimą stebime po kiekvienų švenčių, taip pat ir Užgavėnių – matyt, gaminant didesnius kiekius, greičiau paaiškėja, kad turimi įrankiai jau nusidėvėjo. Atsižvelgdami į tai, savo tinklo parduotuvėse paruošėme kokybiškų ir patvarių virtuvės reikmenų asortimentą, jiems nuolat rengiame bei pritaikome ir ypatingus pasiūlymus“, – sako V. Budrienė.
Vilma Juodkazienė, prekybos tinklo „Iki“ atstovė, sako, kad prieš įsigyjant naujus virtuvinius reikmenis, verta apgalvoti savo kasdienius gaminimo įpročius.
„Planuojant atsinaujinti virtuvės reikmenis, vertėtų pagalvoti apie tai, ką dažniausiai gaminate, taip pat kokiam kiekiui žmonių. Jei kasdien ruošiate troškintą ar garuose pagamintą maistą, turbūt neverta turėti daug keptuvių. O jei visas šventes dideliam būriui svečių rengiate savo namuose, tuomet praverstų daugybę skirtingų funkcijų galintis atlikti virtuvinis kombainas“, – teigia V. Juodkazienė ir dalijasi 10 pagrindinių reikmenų, kuriuos verta turėti savo namų virtuvėje, sąrašu.