Browsing Category

MAISTAS

Prancūziškas batonas: kodėl prancūzai be jo negali?

Minint tarptautinę prancūziško batono dieną dažniausiai skanaujamas dar šiltas, iš krosnies ištrauktas šviežias batonas. Nors prancūziškas batonas yra mėgstamas visame pasaulyje, ypač be jo negali prancūzai. Tryliktus metus Prancūzijoje…

Maisto gamybos ateitis: mėsos alternatyvos

Jei Jungtinių Tautų (JT) prognozės nemeluoja, iki amžiaus vidurio Žemės gyventojų skaičius išaugs trečdaliu: nuo 7,6 iki 9,8 milijardų. Šiems žmonėms reikės ne šiaip sau maisto; rinkos turės patenkinti augančios viduriniosios klasės…

Slyvos – geresniam virškinimui bei savijautai

Pajutus nemalonius vidurių užkietėjimo simptomus dažniausiai sulaukiama patarimų suvalgyti slyvų ar išgerti jų sulčių. Vis dėlto, šie kaulavaisiai pasižymi ne tik virškinimą gerinančiu poveikiu – slyvose gausu įvairių vitaminų, mineralų bei…

Daiginimas namuose: sutaupykite – sodinukus užsiauginkite patys

Jau pasiilgote pavasarį žydinčių gėlių? Nors už lango dar spaudžia šaltukas, pradėti daiginti įvairiausias jų sėklas galite jau dabar. Tokiu būdu sutaupysite – atšilus orams, nebereikės pirkti sodinukų, o gėlių, skirtų puošti balkonus,…

Patarimai, kaip išsirinkti tikrai šviežią žuvį

Tam, kad namo parsineštume tikrai kokybiškos žuvies – pravartu žinoti, į ką atkreipti dėmesį. Paruošėme kelis patarimus, kaip išsirinkti šviežią žuvį, į kokius užrašus jų vitrinose atkreipti dėmesį ir kaip tinkamai paruošti. Vaida Budrienė,…

Norėdami Jums suteikti aukščiausio lygio paslaugas ir suasmeninti Jūsų patirtį mūsų svetainėje, naudojame slapukus. (angl. „cookies“). Plačiau apie tai: privatumo politika

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close